Яришівська громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага! Важлива інформація!

Дата: 18.11.2021 08:19
Кількість переглядів: 1887

Відповідно до протоколу засідання Вінницької обласної комісії з питань ТЕБ та НС № 23 від 16 листопада 2021 та протоколу засідання Могилів-Подільської районної комісії з питань ТЕБ та НС №19 від 17.11.2021 року з 18 листопада 2021 року до закінчення терміну дії обмежень для відповідного рівня епідемічної небезпеки :

1. Управлінням Держпрожспоживслужби Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області, які розташовані на території Могилів-Подільського району будуть проводитися перевірки за дотриманням обмежувально - карантинних заходів, які передбачені для «ЧЕРВОНОГО» рівня епідемічної небезпеки на об’єктах господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення, закладах, що надають послуги з розміщення, навчальних закладів ТГ всіх рівнів та спортивних залах (фітнес-центрах).

2. Могилів-Подільський районний відділ поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області спільно Управліннями Держпрожспоживслужби Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області, будуть проводитися перевірки дотримання санітарного законодавства, протиепідемічних заходів під час карантину в громадському транспорті, закладах громадського харчування, розважальних закладах ТГ, які передбачені для «ЧЕРВОНОГО» рівня епідемічної небезпеки.

 

Заборони, які діють у червоній зоні!

У червоній зоні епідемічної небезпеки зберігаються всі попередні обмеження (зелена, жовта, помаранчева зони), а також запроваджуються нові.

Зокрема, забороняється:

- робота кафе, ресторанів, інших закладів громадського харчування, окрім адресної доставки та замовлень навинос, а також закладів громадського харчування в аеропортах;

- робота ТРЦ, закладів у сфері торговельного і побутового обслуговування (за винятком продажу низки товарів);

- робота розважальних закладів;

- робота закладів культури, кінотеатрів, театрів тощо (крім роботи автоконцертів, автокінотеатрів, історико-культурних заповідників, а також проведення кіно- та відеозйомки за умови обмеження доступу до майданчика);

- робота непродовольчих ринків і магазинів;

- робота спортзалів, басейнів і фітнес-центрів (дозволено тільки для спортсменів національних збірних);

- проведення масових заходів, окрім офіційних спортивних заходів і матчів командних ігрових видів спорту без глядачів;

- робота готелів, хостелів та інших закладів, що надають послуги з розміщення;

- робота закладів освіти (окрім тих, де 100% працівників мають зелений COVID-сертифікат);

- проведення планової госпіталізації у держлікарнях (крім допомоги під час вагітності та пологів, новонародженим дітям, пацієнтам з онкологічними та пульмонологічними захворюваннями, надання паліативної допомоги у стаціонарах, надання планової допомоги третинного рівня (високоспеціалізованої); проведення інших невідкладних і термінових заходів з госпіталізації).

Вимога про закриття закладів не застосовуватиметься, якщо 100% відвідувачів (або учасників), а також працівників (або організаторів у разі масових заходів) мають один із документів:

- зелений COVID-сертифікат чи підтвердження повного курсу вакцинації (дві дози або одна для однодозових вакцин);

- негативний ПЦР-тест (діє 72 години);

- свідоцтво про одужання від COVID-19, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного застосунка Дія (діє 180 днів) — однак згідно з нещодавніми роз’ясненнями МОЗ, ця опція в Дії ще на стадії тестування, тому використовувати її неможливо.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь