Яришівська громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Соціальна підтримка за дотриманням прав дітей

Дата: 29.11.2021 16:17
Кількість переглядів: 1649

Національна соціальна сервісна служба України (далі - Нацсоцслужба) відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.08.2020 року № 783 „Деякі питання Національної соціальної сервісної служби України” є центральним органом виконавчої влади, який реалізує державну політику у сфері соціального захисту населення, захисту прав дітей, здійснення державного контролю за дотриманням вимог законодавства під час надання соціальної підтримки та за дотриманням прав дітей.

До основних завдань Нацсоцслужби з питань запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі належить реалізація державної політики у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, зокрема формування в українському суспільстві нульової толерантності до насильства та посилення готовності протидіяти його проявам. і Починаючи з 2001 року у період з 25 листопада до 10 грудня в Україні проводиться широка інформаційна кампанія „16 днів проти насильства”.

В рамках проведення тематичних заходів, з метою привернення уваги та підвищення рівня обізнаності громадськості до проблеми вчинення насильства у будь-яких його проявах, Нацсоцслужбою створено відеоролик „Ми - проти насильства” (хронометражем 2 хв.ІОс.).

Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення листом від 24.11.2021 року № 16/648 зазначено, що даний відеоролик має ознаки соціальної реклами.

Посилання на відеоролик: https://drive.google.com/file/d/1la749daWpHC_n5_A0ubb92V-UlwWG8jq/view

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь