Яришівська громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про проведення конкурсу з відбору банківських установ для розміщення тимчасово вільних коштів спеціального фонду Яришівського сільського бюджету на депозитних рахунках у банках.

Дата: 04.02.2022 10:01
Кількість переглядів: 700

Відповідно до п.7. Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладних (депозитних) рахунках у банках, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 6 від 12 січня 2011 року та  рішення 15 сесії 8 скликання Яришівської сільської ради № 844-15/2021 «Про місцевий бюджет Яришівської сільської територіальної громади на 2022 рік», фінансовий відділ Яришівської сільської ради оголосив конкурс з відбору банківських установ для розміщення тимчасово вільних коштів спеціального фонду Яришівського сільського бюджету на депозитних рахунках у банках.

При цьому, згідно вимог постанови Кабінету Міністрів України від 12 січня 2011 p. N 6 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладних (депозитних) рахунках у банках» та враховуючи роз’яснення Національного банку України від 08.11.2021 року №20-0006/105021, умовам розміщення тимчасово вільних коштів відповідають чотири банки: АТ “ Укрексімбанк ”, АТ “ Ощадбанк ” та АБ “Укргазбанк ”, АТ КБ “ Приватбанк ”.

Дата засідання конкурсної комісії з приводу визначення банка-переможця щодо розміщення у 2022 році тимчасово вільних коштів спеціального фонду  – 18 лютого  2022 року о 11-00 за адресою: с.Яришів, вул.Головна,19.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь