Яришівська громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Поліцейський офіцер громади інформує

Дата: 25.01.2024 16:30
Кількість переглядів: 152

Опаряк Сергій Іванович капітан поліції.

Я, поліцейський офіцер громади, радий поділитися з жителями нашої громади звітом про свою діяльність та досягненнями службою в громаді протягом звітного періоду 2023 року.

Поліцейський офіцер громади – це наступний крок у реформі Національної поліції. Головне наше завдання – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями громади та своєчасно реагувати на проблеми громади. Найголовнішим нашим покликом має бути довіра населення, щоб будь-який житель громади міг звернутися до поліцейського офіцера громади та його проблеми були вирішені.

Основні повноваження поліцейського офіцера громади:

Забезпечення публічної безпеки та порядку.

Реагування на звернення громадян, надання їм всебічної допомоги.

Підвищення довіри населення та авторитету поліції.

Здійснення профілактичної та превентивної діяльності спрямованої на запобігання вчиненню кримінальних та адміністративних правопорушень на території громади, у тому числі серед дітей.

Вжиття заходів щодо запобігання та протидії вчиненню домашнього насильства. Забезпечення безпеки дорожнього руху та правил благоустрою на території обслуговування.

Забезпечення дотримання правил дозвільної системи на території обслуговування.

Виконання інших повноважень, виключно у межах чинного законодавства, відповідно до ст. 23 Закону України «Про Національну поліцію»

Превентивна робота:

На території громади проживає - 5 раніше судимих осіб.

Факти вчинення домашнього насильства та реагування на факти вчинення домашнього насильства проводиться на постійному рівні. В поліції на обліку нашої громади перебуває – 17 кривдників, які вчинили домашнє насильство, та з якими проводиться профілактична робота, щоб попередити нові факти вчинення домашнього насильства.

На території громади проживає – 129 власників мисливської зброї. Також проводиться тісна співпраця зі службою у справах дітей та КУ ЦНСП, допомога особам, які опинилися у складних життєвих обставинах, здійснення рейдів, робота з особами, які здійснюють правопорушення у сфері сімейно-побутових відносин, неповнолітніми правопорушниками.Які основні проблеми в даних сім’ях- це зловживання алкоголем, невиконання батьківських обов’язків, вчинення домашнього насильства, крадіжки, жебрацтво.

Також офіцер громади відповів на усі питання, що були поставлені присутніми у залі та надали свої пропозиції для їх вирішення. Таким чином, я зобов'язувуюся продовжувати працювати в напрямку покращення безпеки, забезпечення порядку та розвитку нашої громади.

Моя мета - створити безпечне та гармонійне оточення для всіх громадян, і ми зобов'язані продовжувати вдосконалюватися та відповідати високим стандартам служби. Разом ми зможемо зробити нашу громаду безпечнішою та процвітаючою для всіх її мешканців. Найголовніше наше завдання забезпечити безпеку громадян в тилу, та всіляко підтримувати захисників України які в запеклих боях відстоюють незалежність нашої рідної України. Дякую за вашу давіру! Тільки ми разом зробимо громаду безпечною !!!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь