Яришівська громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗВІТ ПОЛІЦЕЙСЬКОГО ОФІЦЕРА ГРОМАДИ

Дата: 15.07.2024 14:47
Кількість переглядів: 90

  Фото без описуФото без опису 12 липня 2024 року в приміщені залу засідань Яришівської сільської ради, відбувся звіт поліцейського офіцера громади –  Опаряка Сергія Івановича.

 

  У  звіті були вказані напрямки діяльності  поліцейського громади,  а саме: профілактична робота, охорона громадського порядку, надання допомоги жителям громади з різних питань, скоєні адміністративні та кримінальні правопорушення, здійснення рейдів, забезпечення безпеки дорожнього руху, робота з особами, які здійснюють правопорушення у сфері сімейно-побутових відносин, та неповнолітніми правопорушниками,  а також інших категорій  осіб, які перебувають на обліках.  Офіцер також наголосив на тісній співпраці з працівниками служби у справах дітей та фахівцями із соціальної роботи.

 

   Під час звіту було зазначено, що позитивних результатів в роботі вдалося досягти завдяки об’єднанню зусиль та взаємодії органу місцевого самоврядування, поліції та жителів громади.

 

  Також офіцер відповів на усі питання, що були поставлені  присутніми у залі та надали свої пропозиції для покращення подальшої роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь