Яришівська громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: ДК 021:2015 : ДК 021:2015: 09130000-9 Нафта і дистиляти (Бензин для генераторів); розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 22.10.2024 09:03
Кількість переглядів: 7

Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Яришівської сільської рада Могилів-Подільського району Вінницької області

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: ДК 021:2015 : ДК 021:2015: 09130000-9 Нафта і дистиляти (Бензин для генераторів); розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Яришівської сільської ради Могилів-Подільського району Вінницької області; 24024, Вінницька обл., Могилів-Подільський район, с. Яришів, вул. Головна 19/1; код за ЄДРПОУ – 43915137; орган державної влади та органи місцевого самоврядування.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015 : ДК 021:2015: 09130000-9 Нафта і дистиляти (Бензин для генераторів).

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Закупівля без використання електронної системи,  UA-2024-10-18-000972-а.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:  Товар, що закуповується, повинен відповідати технічним умовам та стандартам, передбаченим законодавством України, діючими на період постачання Товару. Якість Товару повинна відповідати екологічним нормам ЄВРО -5, Державним стандартам України, технічним вимогам та вимогам ДСТУ 7687:2015 «Бензини автомобільні ЄВРО. Технічні умови».

Розмір бюджетного призначення: 99900,00 грн.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення:  Розмір бюджетного призначення було вирахувано з кількості бензину, необхідного  для роботи генераторів для безперебійного функціонування закладів освіти, наявності бюджетних призначень  по КПКВК 0611021 на загальну суму 99900,00 грн.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 99900,00 грн. з ПДВ.

Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі:  Очікувана вартість предмета закупівлі визначена шляхом проведення моніторингу цінових пропозицій потенційних постачальників  з урахуванням витрат постачальника на сплату податків (обов’язкових платежів). Критерії оцінки – ціна – 100%. За результатами моніторингу цінових пропозицій визначено середню вартість товару. Для визначення ціни за одиницю товару враховано середню ціну товару шляхом моніторингу інтернет-ресурсів в електронному каталозі та в електронній системі закупівель  «Zakypivli.pro щодо аналогічних закупівель.

Обґрунтування причини проведення закупівлі: Відповідно до пункту 11 Особливостей для здійснення закупівель товарів і послуг (крім послуг з поточного ремонту), вартість яких є меншою ніж 100 тис. грн, послуг з поточного ремонту, вартість яких є меншою ніж 200 тис. грн, робіт, вартість яких є меншою ніж 1,5 млн грн, замовники можуть використовувати електронну систему закупівель відповідно до умов, визначених адміністратором електронної системи закупівель, у тому числі електронний каталог для закупівлі товарів. У разі здійснення таких закупівель без використання електронної системи закупівель замовник обов’язково дотримується принципів здійснення публічних закупівель, визначених Законом, вносить інформацію про таку закупівлю до річного плану та оприлюднює відповідно до пункту 3-8 розділу Х «Прикінцеві та перехідні положення» Закону в електронній системі закупівель звіт про договір про закупівлю, укладений без використання електронної системи закупівель.

          У замовника є наявна потреба провести закупівлю товару/послуги за предметом закупівлі: ДК 021:2015: 09130000-9 Нафта і дистиляти (Бензин для генераторів), очікувана вартість якого становить 99900,00 грн (далі — Закупівля). 

         Виходячи з очікуваної вартості предмету закупівлі у замовника наявні підстави для здійснення закупівлі без застосування процедур закупівель, визначених Законом та Особливостями, відповідно до пункту 11 Особливостей.

           Для забезпечення належного функціонування закладів освіти Яришівської сільської ради  у 2024 році виникла потреба у проведенні закупівлі за предметом закупівлі: ДК 021:2015 – 09130000-9- Нафта і дистиляти (Бензин для генераторів), з очікуваною вартістю 99900,00 грн.

           Придбання бензину здійснюється для роботи генераторів в освітніх закладах Яришівської сільської ради під час екстрених або планових відключень електричної енергії.

Задля безперебійної роботи закладів освіти Яришівської сільської ради та з огляду на необхідність оперативно забезпечити потребу замовника за предметом закупівлі: ДК 021:2015 – 09130000-9- Нафта і дистиляти (Бензин для генераторів), у замовника наявні підстави здійснити закупівлю без застосування процедур закупівель / спрощених закупівель, визначених Законом та Особливостями, відповідно до зазначеного положення пункту 11 Особливостей, шляхом укладення прямого договору.

 

З огляду на зазначене закупівля: ДК 021:2015 – 09130000-9- Нафта і дистиляти (Бензин для генераторів) здійснена на підставі положень пункту 11 Особливостей шляхом укладення договору про закупівлю без застосування відкритих торгів та/або електронного каталогу для закупівлі товару.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь